Hívjon még ma:

+36 20 316 0741

Célunk az egészséges életmód megvalósítása vagy rehabilitása!

Rólunk

Bemutatkozás

kik vagyunk és mit csinálunk?

Szeretettel várjuk, mindazon kedves gyógyulni vágyókat, akik nyitottak a különböző alternatív gyógymódok iránt, valamint azokat a tanulni vágyókat, akik érdeklődnek a holisztikus természetgyógyászat, az ezoterika, a filozófia, és a távol keleti energia- és egyéb gyógymódok iránt, és szeretnének bővebb, alaposabb ismeretekre szert tenni.
Az oktató központ ismereteinek alapköve: az ősi szanszkrit nyelven íródott, több mint 5000 éve lejegyzett védikus bölcseletek, és upanisádok, melyek megcáfolhatatlan alapigazságokat tárnak elénk. Az Egészségvédő és Oktató központ széles skálán kínálja szolgáltatásait a kedves vendégeknek, és tanulni vágyó hallgatóknak.

Varga László István

a központ vezetője

Államilag regisztrált ETI vizsgával rendelkező bioenergetikus, diplomás pszi-sebész, szellemgyógyász, Reiki és Tifar Mester – Tanár,  Szakoktató vagyok.


1993 óta foglalkozom a keleti energiagyógyászat rendszereivel (tibeti, indiai, japán) valamint az Európában és a tengeren túl honos bioenergiával történő gyógyászat, különböző technikáival és módszereivel).


1995-ben Reiki Mester – Tanári fokozatát végeztem el, és kétéves programozott kristálygyógyászati tanulmányaim után AROLO-TIFAR II. képesítést szerzetem. 1995 óta, foglalkozom az aktív szellemgyógyászattal, mint egy különleges gyógyászati lehetőséggel. Az ETI által szervezett Természetgyógyászati egészségügyi modult 1998. április 30.-án, Természetgyógyász modult 1998. október 22.-én, és az ETI által szervezett Bioenergetikusi szakvizsgát 1999 februárjában végeztem el. 2000-ben szereztem a diplomámat a Fülöp-szigeteki pszi-sebészeti módszerekből. 

Varga Lászlóné Tóth Irén

az Egészségvédő és oktató központ főmunkatársa

Diplomás pszi-sebész, Szellemgyógyász, okleveles államilag regisztrált ETI vizsgával rendelkező reflexológus, Mandala-festő, és szakoktató.
1989 óta foglalkozik ezoterikával, filozófiával, a lélek, a szellem, és a fizikai test összefüggéseivel, valamint a legkülönbözőbb tibeti, indiai, japán, svájci, és magyar népgyógyászati, és természetgyógyászati módszerekkel. Mélyre hatóan foglalkozott a távol keleti szín- és csakragyógyászattal, ismereteit felhasználva fejlesztette ki a szín- és csakragyógyászat kombinációjaként a speciális csakra-mandalákkal történő diagnosztizálást, és gyógyítást. Hobbija a művészi Mandala-festés. (A mandalák alkotói jogvédelem alatt állnak. Minden jog fenntartva!)

Mély fájdalommal közöljük leendő és volt kedves pácienseinkkel, hogy drága Irénkénk váratlan hirtelenséggel Isten kegyelméből szenvedés nélkül 2019. Február 3-án elhunyt. Hamvait a Rákóczifalvai temetőben helyeztük örök nyugalomra.

Emlékét szívünkben tisztelettel, örökké megőrizzük: családja, tanítványai, kedves páciensei.

Oklevelek

Varga László

GALÉRIA

Tekintse meg, rendelőnket…

Hívjon minket bizalommal és segítünk!

Munkaidő: 09:00 - 17:00 H-P

Telefonszám:

06-20-316-0741

Kér visszahívást?