Hívjon még ma:

+36 20 316 0741

Célunk az egészséges életmód megvalósítása vagy rehabilitása!

Méregtelenítés

Méregtelenítés

az SPA típusú egyenáramú, ionizátoros készülékkel

A méregtelenítés legegyszerűbb hétköznapi formája a napi szintű, megfelelő mennyiségű folyadék bevitel, a rendszeres oxigén igényes testmozgás és a mértékletesesség minden szinten történő betartása. A méregtelenítés egy különleges formája lehet a böjt.
A böjt alkalmazásakor mindenesetben javasolt a megfelelő szakember tanácsainak maradéktalan betartása.
A különféle káros szenvedélyek, a túlzott étkezés, a túlzott édesség fogyasztás következménye, hogy a szervezetben található mérgezőanyagok jelentősen megnövekednek, melynek lehetnek enyhe, közepes, vagy komoly következményei is. Ilyen következmény lehet pl. a különféle allergiák kialakulása.
A belső mérgeződés elkerülése érdekében javasolt a többször emlegetett mértékletesség betartása.
Természetesen a technika fejlődése lehetővé teszi a mai korszerű elektronikai eszközök használatát is, mint az SPA típusú méregtelenítő készülék.

A készülék alkalmas a szervezetben felhalmozódott különféle méreganyagok, fémek, nehézfémek, és az egyéb emberi szervezetet károsító anyagok eltávolítására. A készülék 3 fokozatban állítható az emberi szervezetre ártalmatlan nagyságú egyenárammal működik, melynek hatására elektrolízis kezdődik, és a salakanyagok az emberi talpon lévő mintegy 2000 póluson keresztül kilépnek a szervezetből. Ez egy kellemes, kissé bizsergető érzést nyújtó folyamat. Maga a kezelés 30 percig tart.

Általános méregtelenítés kb. 4-5 kezelés, krónikus esetekben 14-15 kezelés javasolt.

 

 

Hívjon minket bizalommal és segítünk!

Munkaidő: 09:00 - 17:00 H-P

Telefonszám:

06-20-316-0741

Kér visszahívást?