Hívjon még ma:

+36 20 316 0741

Célunk az egészséges életmód megvalósítása vagy rehabilitása!

Bioinformatikai vizsgálat

CoRe Inergetix rendszer

A személyre szabott terápia

A Core Inergetix rendszer jelen pillanatban az egyik legkorszerűbb digitális számítógép alapú bioinformatikai eszköz. A véletlen egybeesések matematikai relációja alapján, képes a látható és nem látható világot alkotó, komplex információs halmaznak, egy vékony szeletét megvilágítani, csupán információs mintavételezés formájában. A mintavételezés irányulhat anyagra, élőlényre, Pl. növényre, állatra, vagy az evolúciós fejlődés csúcsán álló emberre is. A tapasztalat azt mutatja, hogy a mintavételezés során feltárt információhalmaz, mindig hordozza a mintavételezés tárgyának teljes információs bázisát. A feltárt információs bázis segítségével tanulmányozható vizsgálható, az adott anyag, élőlény, vagy ember. A feltárt információ segítségével az önálló tudattal rendelkező személyiség, szabad akaratából dönthet arról, hogy képes e eddigi életformáján érdemben változtatni.

Az érdemi változtatás sok esetben egyenlő a problémák leküzdésével, megoldásával. Ez a tudatos változtatás igaz a betegségeink leküzdésének folyamatában is. A vizsgált személyek a feltárt információk alapján önmagukra ismertek.

A Core Inergetix rendszer nem diagnosztizál, nem állít fel kórképet.
A Core Inergetix rendszer a magyarországi egészségügyi törvényeknek és szabályozásoknak megfelelően, nem minősül orvostechnikai eszköznek. Csupán lehetőséget biztosít a feltárt eddig ismeretlen információk segítségével arra, hogy a vizsgált személy saját szabad személyes döntése alapján, képes e változtatni eddigi esetleg hibás életformáján.
A Core Inergetix rendszer egy személyre szabott lehetőség.

CoRe Inergetix jelenleg az egyetlen olyan számítógép alapú eszköz, amely az analízist és kiegyenlítést (balance) mind információs, mind energetikai szinten képes végrehajtani. Mivel a CoRe Inergetix rendszerben több módon végezhető mérés – és ezt sokszor hajtja végre – ezért a jelenleg kapható összes ilyen berendezés közül a legmegbízhatóbb, reprodukálható információs analízist és kisugárzást (broadcast) biztosítja, mintegy 95%-os pontossággal. Tartalmaz egy teljes energia terápiás rendszert, amely a frekvenciakezeléshez fényt, hangot, elektromos jeleket és mágneses teret is fel tud használni. Ezek jóvoltából stabil helyet vívott ki az energia terápiás készülékek világában. Reprodukálható, pontos eredményei, adatbázisainak bővíthetőségével egyszerűen a felhasználó igényeihez történő alakíthatósága az információs terápia élvonalába emelik a CoRe Inergetix rendszert.

A bioenergetika szempontjából a CoRe Inergetix világviszonylatban elsőként alkalmazott olyan a páciensre hangolt energetikai kiegyenlítést, ahol a kezelés a páciens bioinformatikai vizsgálatával megállapított rezonancia frekvenciákat alkalmazza, új szintre emelve ezzel a bioenergetikai frekvencia terápiát. Ez a páciensre hangolt üzemmód azokkal a vizsgált személlyel legnagyobb rezonanciákat mutató frekvenciákkal dolgozik, amelyek az analízis során a kialakult tünetekből kerültek meghatározásra. A CoRe Inergetix rendszerben emellett természetesen a más készülékek által is használt betegség specifikus frekvenciák is választhatók, amelyek az elmúlt 50 év frekvenciaterápiai kutatásainak eredményei. A kezelhető betegségek listája a CoRe rendszerben szokatlanul hosszú, 1100 elemű.

Fő jellemzői:

Több mint 25 ezer vizsgálati elem 400 csoportra osztva a célzott analízis elősegítése érdekében
Egyszerűen személyre szabható adatbázis
Potenciált hatóanyagok programozása fizikai hordozókba (pl. desztiláltvízbe.)
1100 különböző tünet és betegség bioinformációs és bioenergetikai kiegyenlítéséhez előprogramozott 8000 féle Rife és Clark frekvencia
2 MHz –es frekvenciáig terjedő páciens és tünetfüggő elemzés és kiegyensúlyozás
Bioinformációs kiegyenlítés és újraprogramozás

A készülék adatbázisa a Pricetone University (USA) közel 10 éves kutatásain alapszik, valamint alkalmazza a Natural Medicines Comprehensive Database adatait is.

Hívjon minket bizalommal és segítünk!

Munkaidő: 09:00 - 17:00 H-P

Telefonszám:

06-20-316-0741

Kér visszahívást?