Hívjon még ma:

+36 20 316 0741

Célunk az egészséges életmód megvalósítása vagy rehabilitása!

Az egészség a természet ajándéka

Általános állapotfelmérés

Fedezze fel időben, hogy mi zajlik a testében!

Ahogy a matematikában egy faladat többféle képen megoldható, úgy az állapotfelmérés is több féleképen végezhető el.

Az állapotfelmérés egy formája az exraszenz bioenergiával történő állapotfelmérés. A vizsgálat lényege, hogy a terapeuta a vizsgált személy aurájában, energia mezejében, a jól érzékelhető bioenergetikai változásokat kézzel regisztrálja, miközben a vizsgált személyt nem érinti meg.

A felmérés egy másik lehetősége, amikor a vizsgálat a vizsgált személy aurájából auralátással történik. Ilyenkor a terapeuta a tanult auralátás képességét használja fel az energia mezőben jól látható színbeli eltérések feltárására. Az aura az átlag szem számára nem látható, mert az érzékelési tartományon kívül esik. A terapeuta egy ellazult, tanult módszerrel, képes ezt az energia mezőt látni, ami hullámhosszát tekintve, kissé az átlagérzékelési tartományunk felett van. Az aura rengeteg információt tartalmaz a vizsgált személyről. Ez a módszer a terapeuta részéről igen nagy gyakorlatot igényel.

Itt meg kell jegyeznem, hogy egy aura fotóból nem szabad végső következtetéseket levonni, mert a fotó egy adott pillanatot rögzít, miközben az aura folyamatosan változik.

A felmérés továbbá történhet egy korszerű számítógép alapú bioinformatikai eszközzel, mely képes feltérképezni a vizsgált személy teljes információs bázisát. Ilyen korszerű eszköz a Core Inergetix bioinformatikai computer.
A vizsgálat előtt minden kedves vendégünket megkérünk arra, hogy az egészségükre vonatkozó orvosi leleteiket, zárójelentéseiket hozzák magukkal, hogy az abban foglalt orvosi utasításokat, javaslatokat minden esetben figyelembe tudjuk venni.
A tradicionális orvoslás minden utasítását maradéktalanul betartjuk mivel azt nincs jogunk felülbírálni. Amennyiben szükséges, akkor a szakmai konzultáció Dr. Pászti Zsolt Pszichiáter adjunktus személye által megoldott.

Miért van szükség a rendszeres minimum évente megismételt általános egészségügyi állapotfelmérésre. Azért mert a rendszeres felmérés tájékoztat a mindenkori egészségi állapotomról.

Ha eltérés tapasztalható az elmúlt időszak eredményihez képest akkor az új adatok ismeretében lehetőségem van a szükséges változtatásokat megtennem az életem bármely területén.

Ne feledjük az egészségünk a természet legcsodálatosabb ajándéka, amit adhatott, a számunkra. A legkevesebb, hogy igyekszünk megbecsülni és megőrizni.

 

Hívjon minket bizalommal és segítünk!

Munkaidő: 09:00 - 17:00 H-P

Telefonszám:

06-20-316-0741

Kér visszahívást?