Hívjon még ma:

+36 20 316 0741

Célunk az egészséges életmód megvalósítása vagy rehabilitása!

Én, több, mint tíz évvel ezelőtt kerültem először kapcsolatba Varga László természetgyógyásszal. Akkor egy ultrahangos felvétel a bal petefészkemben kimutatott egy “betokosodott” elváltozást, ami nem ez a vízzel telt cisztának nevezett valami volt, ami esetleg “magától is elmúlik”. Az akkori nőgyógyászom 1 hónap várakozási időt javasolt, hogy megnézzük növekszik-e, de már akkor egyértelmű volt az orvos számára, hogy műtét lesz belőle.
Én ezt nem szerettem volna és ekkor hozott össze a SORS Varga Lászlóval. Egy hónapig hetente jártam hozzá, és mikor ismételt ultrahangra került a sor, a doki nem látott se jobbra, se balra semmilyen elváltozást. Nekem Ő akkor egyértelműen bizonyított és örökre hálás vagyok ezért!!!
A SORS ismét úgy hozta, hogy a segítségét kellett kérnem …… Pedig, ha megfogadtam volna az akkori, tizen évvel ezelőtti tanácsát, miszerint ” egy házat sokkal könnyebb folyamatosan karbantartani, mint a romokból újjáépíteni”, akkor lehet ez a mostani állapot nem alakult volna ki.
Két évvel ezelőtt a szokásos ultrahangos emlőszűrés kimutatott “valamit” a bal mellemben és mammográfiát javasoltak a “csomó” tisztázására. Szófogadó “kislányként” irány a mammográfia, eredmény nem jó!! Majd jött a mintavétel, aminek az eredménye: rosszindulatú, C5 citológiai besorolású, ductalis invazív emlő karcinoma!!!!! Természetesen azonnali műtéti javaslat, onkológus, sebész felkeresése, akik szerint ” ezt innen kivágjuk, levágjuk és majd egy orvosi csoport eldönti, hogy műtét előtt és után mennyi kemoterápiát kapok” …… Ráadásul a sebészeten állva vizsgáltak, mint egy lovat, a hátam mögött az ajtón ki- bejárkáltak mialatt én félmeztelenül álltam az orvos előtt.
Úgy éreztem magam, mint egy “anyadisznó a hentes pulton”!!!!! Na akkor éreztem azt, hogy ez nem az én “utam” lesz!!! Ekkor kerestem fel ismét Varga Lászlót és a segítségét kértem, hogy segítsen nekem az általam választott “úton”.
Ennek már 2 éve és köszönöm jól vagyok!!! Varga Úr a legjobb tudása szerint, türelemmel, szeretettel segít nekem a testi – lelki gyógyulásban.
Hálás vagyok a Teremtőnek, hogy ismerhetem Őt és jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek, aki szeretné a kezébe venni saját sorsát, aki szeretné a gyógyulást és a saját “útját” megtalálni!!!